divendres, 4 de gener del 2013

I...UN COP MÉS HEM TORNAT A QUEDAR! 

Avui ens ha retut una mica més que el dia anterior, però així i tot estem un poc desanimades perquè les coses no ens surten com esperàvem. Tal i com hem anat fent fins ara, ens hem repartit la feina entre les membres del grup, però així i tot abans de quedar enllestida una activitat aquesta passa per la supervisió de totes. D’aquesta manera cada una de nosaltres aportem el nostre gra d’arena a totes i cada una de les activitats. El que hem fet en aquesta sessió ha estat:

Gravar els sons dels animals
Deixar enllestides totes les activitats del projecte
Gravar els enunciats de cada una de les activitats, per tal de que els infants tinguin un reforç auditiu a part  del visual
Posar a totes les activitats el reforç positiu (UAU! MOLT BÉ!) i/o negatiu (NO, NO o bé OH! TORNA-HO HA PROVAR!)

El problema més greu amb el que ens hem trobat avui ha estat el fet de gravar els enunciats de totes les activitats. Nosaltres ens pensàvem que això seria una cosa senzilla i que no ens portaria tant de temps com el que ens ha portat i ens portarà, ja que encara no ho hem pogut deixar-ho fet. La qüestió és que nosaltres hem gravat tots els sons i un cop els hem tingut tots hem volgut modificar una mica la veu i AQUÍ ES QUAN HAN VINGUT LES NERVIADES GROSSES. Un enunciat es sent fluix, l’altre massa fort, no hi ha cap veu que s’assembli, es senten renous de fons que no sabem d’on venen...en definitiva un caos. 

Això és tot per avui, demà serà un altre dia i esperem que no ho vegem tant negre.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada