dimecres, 9 de gener del 2013

I ara si que si…ja veiem la llum!!

Els dimecres sempre anem a la UIB i hem aprofitat per fer una petita tutoria amb na Núria per tal de comentar els problemes que teníem amb les animacions d’algunes activitats. La veritat que al principi no sabíem on era el problema, però a poc a poc, després de batallar una bona estona per fi l’hem trobat. Per tant, avui si que podem dir que hem acabat de muntar totes les activitats amb el Power Point.

Com sempre ens hem dividit la feina, na Pilar ha acabat de muntar totes les animacions, ja que tot aquest tema s’ha fet amb el seu ordinador, i n’Esther i jo (Francina) hem posat els sons i hem decidit afegir animacions a les diapositives del conte perquè trobem que així és més entretingut i divertit i hem dissenyat algunes diapositives que ens faltava per fer. En definitiva, ja tenim molta part del treball aclarit, ara ens falta la guia didàctica que ja l’estem fent i un cop tinguem tots els punts desenvolupats només ens faltarà ordenar-ho.
  
Ara la feina que ens proposem es començar a pensar com volem presentar el joc, ja que la setmana que ve ja ens toca a nosaltres!! Nirvis nirviiis....Fins la pròxima!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada