divendres, 18 de gener del 2013

Semblava que no ho havíem de dir mai, però... 
PER FI HEM ACABAT EL PROJECTE! 

Les darreres trobades han estat per acabar d’aclarir els detallets que ens faltaven, com per exemple alguns punts de la guia didàctica, revisar que tot funcionés, fer el Power Point de presentació,... 
Avui l’hem presentat a la resta de companyes i per variar hem tingut problemes tècnics. El conte que havíem muntat amb so i moviments, no es sentia. Per això, l’hem hagut de canviar d’ordenador i connectar uns altaveus i després de 10 minuts de cercar solucions, hem aconseguit que es sentís més o manco bé. 

La presentació ha tingut tres parts
- La primera, ha estat mostrar el conte a través del projector.
- La segona ha estat posar en pràctica el joc. Per això, hem fet sortir a 5 companys/es per a que experimentessin i provessin el joc. Per a triar els companys, sens va ocórrer fer unes cartes. N’hi havia 5 amb un monstre content i la resta amb un monstre trist, i les persones que els toqués el monstre content eren les que podien jugar. I així ho han fet. 
- La tercera ha estat una breu i senzilla explicació en format Power Point d’alguns aspectes de la guia didàctica (objectius, a qui va destinat, activitats complementàries, avaluació...). 

Tot i que la presentació ha anat bé, ens ha servit molt per veure les coses a millorar, sobretot quan hem vist com els nostres companys/es jugaven. Aspectes que potser nosaltres de tant de veure el joc i manejar-lo no havíem vist i que una persona que no hi havia jugat mai si. Per això, ens han agradat les crítiques constructives dels companys/es i de ben segur que si ara haguéssim de tornar a fer un altre joc multimèdia, ho tindríem tot en compte! Ara, només falta canviar algun aspecte i fer cas als suggeriments de la professora i companys/es. 
Per tant, segurament encara ens quedi una altra sessió de feina.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada